Servei d'Internet

1. És un servei conjunt de les biblioteques públiques de Girona que us ofereix punts d'accés lliure i gratuït a Internet i a eines d'ofimàtica de programari lliure.

2. Per accedir-hi, us heu de donar d'alta a qualsevol de les biblioteques públiques. A Palamós heu d'omplir una butlleta amb les dades personals i presentar un document identificatiu (DNI, NIE o passaport).

3. Disposeu d'un total de 15 sessions d'1 hora al mes, que recomanem reservar prèviament, i de 2 sessions diàries de 15 minuts en terminals diferents.

4. A la sala d'adults hi ha 4 terminals d'1 hora, 3 terminals de 15 minuts i 1 terminal de 30 minuts (que us restarà una de les 15 sessions mensuals d'1 hora). A la sala infantil hi ha 4 terminals d'1 hora destinats als menors de 14 anys.

5. Es poden reservar sessions d'1 hora, fins amb 8 dies d'antelació, des dels ordinadors de la Biblioteca, per telèfon o al taulell. La reserva es guarda 10 minuts, passat aquest temps es perd la reserva i l'ordinador queda lliure per a la resta d'usuaris.

6. Si voleu imprimir, heu de passar prèviament pel taulell a pagar les impressions (0,10 € cada pàgina en b/n i 0,50 € en color).

7. Per utilitzar l'espai wi-fi, demaneu informació al taulell.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Flickr