Dossier de premsa

Resum:

PALAMÓS3

CASTELLDEFELS3

El Palamós va acabar empatant a tres un partit que tenia guanyat en el descans –1-3 (42')– i que hauria pogut acabar perdent després d'una mala segona part de l'equip d'Alfons Garcia. En el descans els palamosins tenien un resultat favorable (1-3) gràcies als gols de Javi Revert, Javi Morales i Ritxi Mercader. La segona part va ser un atac i gol dels barcelonins, que van empatar amb dos gols de Prieto (53') i de Cano (69'), un 3-3 que va acabar sent definitiu i que situa els palamosins cinquens.

En la primera aproximació a la porteria del Castelldefels, Revert no va fallar. Un servei de falta de Pugui va ser aprofitat pel pitxitxi de l'equip, que va rematar amb el ...