El Palamós encarrila el triomf en una molt bona primera part

(Diari de Girona. ).

RAMON RIBASPALAMÓS

El Palamós va superar la seva primera final particular de la temporada desfent-se amb solvència del Prat. Un gol en pròpia porta de Carrasco abans del primer quart d'hora va aplanar el camí pels del Baix Empordà, que amb el marcador a favor van treure's en certa manera la pressió de les tres derrotes consecutives anteriors. Quan Axel va aprofitar una excel·lent jugada de Del Moral per situar el 2-0 al marcador, havent-se jugat tot just 22 minuts, el degà encara es va trobar més còmode sobre la gespa. La primera victòria de la temporada semblava encarrilada.
El Prat, però, encara no havia dit l'última paraula. El tècnic visitant va moure la banqueta després del descans i...