Oportunitat perduda

(El Punt. ).
L'Esportiu. Girona 14-01-2019, Pàgina 18

El Llagostera B va tancar la primera volta guanyant a domicili un Palamós que feia set partits que no perdia. A la primera meitat, el filial del Llagostera es va mostrar pràctic i efectiu i el Palamós no va existir en atac. L’equip de Salvador Jaspe va aprofitar dos errors defensius del conjunt local per arribar al descans amb un 0-2. Al quart d’hora de partit el central Parra va aprofitar un rebuig de Quinti i a poc del descans l’altre central, Mario, va aprofitar un altre rebuig dins l’àrea per a situar el 0-2. A la segona part, el Palamós va fer entrar tots els recursos ofensius que tenia a la banqueta i va passar a jugar amb una defensa de tres per intentar aixecar el resultat. El pitxit...