Servià lluita per un podi que perd a l'últim moment

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 18-06-2012 Pàgina 47

Una de les virtuts d'Oriol Servià és no donar mai res per impossible. I aquest any ho demostra amb escreix fent unes espectaculars recuperacions en cursa. La més recent, dissabte a l'oval de Milwaukee, on va remuntar des del vintè lloc que va ocupar a la graella de sortida fins al quart en què va acabar aquesta vuitena prova de la Indy Car Series.

Des que el seu equip va desfer el contracte amb Lotus i va poder disposar de motors Chevrolet, Servià ha disputat quatre curses, amb el quart lloc a Indianapolis i Milwaukee i el cinquè a Detroit. Cada vegada és més a prop del podi, i a Milwaukee –un traçat on sempre ha anat molt bé– el va tenir a l'abast entre les voltes 192 (de 225) i 217, quan ...