Dossier de premsa

‘Sopars maridats', de la Cuina de l'Empordanet

12 de febrer de 2013 | El Punt

Mig centenar de persones es van aplegar divendres al restaurant hotel Sa Punta de Pals per gaudir del primer sopar de la nova campanya gastronòmica de la Cuina de l'Empordanet, Sopars maridats, que té la col·laboració de la DO Empordà, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de l'Agència Catalana de Turisme.

La propera sessió es farà el 15 de febrer al restaurant Els Tinars, de Llagostera.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/618886-sopars-maridats-de-la-cuina-de-lempordanet.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona