Guies de lectura
Image

‘Sopars maridats', de la Cuina de l'Empordanet

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 12-02-2013 Pàgina 13
Dossier de premsa

Resum:

Mig centenar de persones es van aplegar divendres al restaurant hotel Sa Punta de Pals per gaudir del primer sopar de la nova campanya gastronòmica de la Cuina de l'Empordanet, Sopars maridats, que té la col·laboració de la DO Empordà, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de l'Agència Catalana de Turisme.

La propera sessió es farà el 15 de febrer al restaurant Els Tinars, de Llagostera.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/618886-sopars-maridats-de-la-cuina-de-lempordanet.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss