Dossier de premsa

Tecnologia del Japó per a l'arròs de Pals

10 de juny de 2013 | El Punt

Albert Grassot, de l'Estany de Pals, estrena la primera certificació ecològica de la zona. Una màquina de replantar comprada per internet facilita l'herbatge amb l'eficàcia de quan es feia a mà

Dues hectàrees de terreny del productor arrosser Albert Grassot de Pals tenen, des d'aquest 2013, la certificació de producte ecològic. El procés d'obtenció es va iniciar el 2011 i culmina aquest any amb la primera sembra validada pel Consell Català de la Producció Agrària (CCPAE). Aquesta primera collita ecològica brota en unes finques aïllades de la resta per una quarantena de metres de motes i rieres. Actualment, de tota la producció arrossera catalana, la producció, l'ecològica no arriba a l'u per cent, segons explica Grassot. “Fins ara estava cenyida només a la zona del Delta, Sevilla i Osca. Aquí, som els primers.”

La clau de la producció natural és la retirada d'herbes invasores, l'h...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/11-mediambient/653001-tecnologia-del-japo-per-a-larros-de-pals.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona