Guies de lectura
Image

Setena campanya de l'arròs de Pals en nou restaurants gironins

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 19-06-2013 Pàgina 10
Dossier de premsa

Resum:

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons, acompanyat de molts cuiners (i amics) de les comarques gironines, van presentar ahir, als jardins dels Alemanys, la setena campanya de l'arròs de Pals en nou restaurants gironins. La campanya, que va començar dissabte, s'allarga fins al 14 de juliol.

Cal Ros, Duc de l'Obac, Occi, El Celler de Can Roca, La Banyeta, La Calèndula, La Riera, Massana i Tapes 23 conviden clients i visitants als seus establiments a degustar durant un mes l'arròs de l'Estany de Pals. “L'Albert Grassot és qui experimenta amb diferents varietats”, precisa el director de Bons Fogons, Toni Vallory.

Josep Sabrià (Duc de l'Obac), Jordi Ribas (Cal Ros) i Sergi Ballús (Occi) v...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/656100-setena-campanya-de-larros-de-pals-en-nou-restaurants-gironins.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss