Dossier de premsa

Setena campanya de l'arròs de Pals en nou restaurants gironins

19 de juny de 2013 | El Punt

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons, acompanyat de molts cuiners (i amics) de les comarques gironines, van presentar ahir, als jardins dels Alemanys, la setena campanya de l'arròs de Pals en nou restaurants gironins. La campanya, que va començar dissabte, s'allarga fins al 14 de juliol.

Cal Ros, Duc de l'Obac, Occi, El Celler de Can Roca, La Banyeta, La Calèndula, La Riera, Massana i Tapes 23 conviden clients i visitants als seus establiments a degustar durant un mes l'arròs de l'Estany de Pals. “L'Albert Grassot és qui experimenta amb diferents varietats”, precisa el director de Bons Fogons, Toni Vallory.

Josep Sabrià (Duc de l'Obac), Jordi Ribas (Cal Ros) i Sergi Ballús (Occi) v...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/656100-setena-campanya-de-larros-de-pals-en-nou-restaurants-gironins.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona