Dossier de premsa

Trobada de cuiners gironins

02 de gener de 2014 | El Punt

Un grup de cuiners gironins es van reunir a l'hotel Es Portal, a Pals, amb motiu de la inauguració del nou emplaçament del restaurant Portal de Mar de Joan Carles Sánchez, membre del col·lectiu Cuina de l'Empordanet. A la trobada també hi van assistir alguns productors gironins, entre els quals Albert Grassot, productor de l'arròs L'Estany de Pals, que va ser l'encarregat de fer el dinar.

u.c.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/705537-trobada-de-cuiners-gironins.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona