Dossier de premsa

Restaurants gironins i de Pals inicien les Jornades de la Tòfona

04 de febrer de 2014 | Diari de Girona

L'objectiu és popularitzar el seu ús i demostrar que, malgrat ser car, no és inaccessible

GIRONA | LAURA FANALS

Coca amb fetge d'ànec i tòfona, ous ferrats amb tòfona i patates, arròs amb peus de porc i fòtona o gelat i magdalenes amb tòfona: aquestes són algunes de les propostes que oferiran els nou restaurants gironins i tres de Pals que participen enguany a les vuitenes Jornades de la Tòfona, organitzades pel col·lectiu Girona Bons Fogons. En aquesta ocasió, les jornades arriben una mica més tard, ja que van començar el 31 de gener i duraran fins el 23 de febrer: això és perquè enguany la maduració més òptima ha estat durant el febrer, segons va explicar el cuiner Jordi Ribas, del restaurant palsenc Sol Blanc.

Cal Ros, Duc de l'Obac, la Calèndula, el Celler de Can Roca, ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/girona/2014/02/04/nou-restaurants-gironins-tres-pals/654835.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona