Guies de lectura
Image

Restaurants gironins i de Pals inicien les Jornades de la Tòfona

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

GIRONA | LAURA FANALS

Coca amb fetge d'ànec i tòfona, ous ferrats amb tòfona i patates, arròs amb peus de porc i fòtona o gelat i magdalenes amb tòfona: aquestes són algunes de les propostes que oferiran els nou restaurants gironins i tres de Pals que participen enguany a les vuitenes Jornades de la Tòfona, organitzades pel col·lectiu Girona Bons Fogons. En aquesta ocasió, les jornades arriben una mica més tard, ja que van començar el 31 de gener i duraran fins el 23 de febrer: això és perquè enguany la maduració més òptima ha estat durant el febrer, segons va explicar el cuiner Jordi Ribas, del restaurant palsenc Sol Blanc.

Cal Ros, Duc de l'Obac, la Calèndula, el Celler de Can Roca, ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/girona/2014/02/04/nou-restaurants-gironins-tres-pals/654835.html?utm_source=rss