Dossier de premsa

La cuina de la tòfona i l´economia rural

07 de febrer de 2014 | Diari de Girona

Nou restaurants de Girona i tres de Pals participen enguany en les Jornades de la Tòfona que tenen com a objectiu popularitzar-ne l'ús i demostrar que, malgrat ser un producte car, no és inaccessible. Es també una forma de potenciar l'economia rural.

El cultiu de tòfona, sobretot de la negra (Tuber melanosporum), la més preuada pels cuiners per la seva característica aroma, és una opció vàlida per complementar les rendes agràries i es perfila com un dinamitzador de l'economia rural a Catalunya. Així ho diuen els experts. Les tòfones utilitzades pels restaurants gironins provenen de comarques interiors com el Ripollès i Osona. El cultiu de tòfones permet domesticar la producció d'aquest ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2014/02/07/cuina-tofona-leconomia-rural/655369.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona