Guies de lectura
Image

La cuina de la tòfona i l´economia rural

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

Nou restaurants de Girona i tres de Pals participen enguany en les Jornades de la Tòfona que tenen com a objectiu popularitzar-ne l'ús i demostrar que, malgrat ser un producte car, no és inaccessible. Es també una forma de potenciar l'economia rural.

El cultiu de tòfona, sobretot de la negra (Tuber melanosporum), la més preuada pels cuiners per la seva característica aroma, és una opció vàlida per complementar les rendes agràries i es perfila com un dinamitzador de l'economia rural a Catalunya. Així ho diuen els experts. Les tòfones utilitzades pels restaurants gironins provenen de comarques interiors com el Ripollès i Osona. El cultiu de tòfones permet domesticar la producció d'aquest ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2014/02/07/cuina-tofona-leconomia-rural/655369.html?utm_source=rss