Onze restaurants prenen part a la Cuina de l´Arròs de Pals
(Diari de Girona. ).Resum:
PALS | DDG
Ca la Pruna de Pals va acollir ahir la inauguració de la XXI Campanya Gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs que se celebra al municipi fins el 4 de maig i que, en aquesta edició, compta amb la participació d'onze restaurants. Amb 21 anys d'història, Pals i la Cuina de l'Arròs s'ha convertit en una de les campanyes més antigues i consolidades de la comarca.
L'acte de presentació fou a càrrec de Marc Gascons, cap de cuina del Restaurant Els Tinars. Hi van intervenir també els productors locals (Arròs Molí de Pals i Arròs L'Estany de Pals), Francesc Camps en representació de l'IRTA-Fundació Mas Badia amb una breu exposició sobre "L'aigua i el regadiu al Baix Ter" i el veí de ...
Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2014/03/16/onze-restaurants-prenen-part-cuina/660901.html?utm_source=rss