Dossier de premsa

Onze restaurants prenen part a la Cuina de l´Arròs de Pals

16 de març de 2014 | Diari de Girona

PALS | DDG

Ca la Pruna de Pals va acollir ahir la inauguració de la XXI Campanya Gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs que se celebra al municipi fins el 4 de maig i que, en aquesta edició, compta amb la participació d'onze restaurants. Amb  21 anys d'història, Pals i la Cuina de l'Arròs s'ha convertit en una de les campanyes més antigues i consolidades de la comarca.
L'acte de presentació fou a càrrec de Marc Gascons, cap de cuina del Restaurant Els Tinars. Hi van intervenir també els productors locals (Arròs Molí de Pals i Arròs L'Estany de Pals), Francesc Camps en representació de  l'IRTA-Fundació Mas Badia amb una breu exposició sobre "L'aigua i el regadiu al Baix Ter" i el veí de ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2014/03/16/onze-restaurants-prenen-part-cuina/660901.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona