Dossier de premsa

Un mes de menús al voltant de l'arròs de Pals, a Girona

18 de juny de 2014 | El Punt

Seran les vuitenes jornades, organitzades pel col·lectiu Bons Fogons. S'inicien avui mateix i acaben el 18 de juliol

Els restaurants del col·lectiu Girona Bons Fogons celebraren a partir d'avui i fins al 18 de juliol una nova edició de les jornades de l'arròs. Els restaurants de Girona Cal Ros, La Calèndula, Occi, Egg Gastronomia, Massana i El Celler de Can Roca; El duc de l'Obac de Bonmatí; la Riera de Sant Martí Vell, i La Banyeta de Palol de Revardit prepararan durant aquest mes plats amb arròs de Pals. “Cada restaurant adapta les jornades a la seva pròpia manera de fer”, explica Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons. Naturalment, també varien els preus, ja que s'adapten a la carta de cadascun dels establiments. En aquest sentit, hi ha restaurants que per uns dies preparen unes deu varietats d'a...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/752913-un-mes-de-menus-al-voltant-de-larros-de-pals-a-girona.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesEconomia&utm_source=rss&utm_medium=mesEconomia&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona