Dossier de premsa

Nou restaurants de Girona participen a les jornades de l´arròs

18 de juny de 2014 | Diari de Girona

Els establiments faran plats amb arròs de Pals que es podran degustar del 18 de juny al 15 de juliol

GIRONA | T.C.C.

Vuit restaurants del grup gastronòmic Girona Bons Fogons celebraran des d'avui i fins al al 15 de juliol la vuitena edició de les jornades de l'arròs. Els establiments incorporen plats d'arròs de Pals en els seus plats. Els restaurants que formen part de Girona Bons Fogons són Cal Ros, El Celler de Can Roca, El Duc de l'Obac, La Banyeta, La Calèndula, La Riera, Massana, Occi i EGG gastronomia.
La presentació de les jornades es va fer ahir al migdia als Jardins dels Alemanys, on els cuiners de diferents dels locals van oferir una degustació d'arròs de l'Estany de Pals a la cassola acompanyat d'una copa de cava Mont-Ferrant Agustí Vilaret. Segons va explicar el coordinador d...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/girona/2014/06/18/nou-restaurants-girona-participen-jornades/674721.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona