Dossier de premsa

Acció per promoure a França la gastronomia empordanesa

25 de setembre de 2014 | El Punt

Promoure els productes locals, amb l'arròs de Pals i la gamba de Palamós com a principals protagonistes –tots dos adherits a la marca de garantia Productes de l'Empordà–, i també els oficis relacionats amb aquests productes, va ser l'objectiu de la invitació a Pals, Palamós i Platja d'Aro que periodistes francesos van rebre del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració dels ajuntaments d'aquests municipis i el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Centre de Promoció Turística de París.

Al llarg de quatre dies, a mitjan setembre, els periodistes de mitjans de comunicació com ara el diari Midi Libre (TV Midi Libre), la revista Obiwi per als amants del benestar, ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/779827-accio-per-promoure-a-franca-la-gastronomia-empordanesa.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona