Dossier de premsa

Jornada gastronòmica a Pals per descobrir i tastar l´Angula del Ter

17 de desembre de 2014 | Diari de Girona

L'objectiu és posar en valor el producte i la pesca artesana i tres restaurants ofereixen plats singulars

PALS | DDG

Tres restaurants de Pals, el Sol Blanc, Sa Punta i Es Portal participen des del passat 1 de desembre i fins el 21 d'aquest mes en les primeres jornades gastronòmiques de l'Angula del Ter i Rec del Molí de Pals. De fet, la bona acollida inicial assegura la seva continuïtat, segons van explicar ahir els organitzadors en un acte que va servir per explicar com és la pesca artesanal de l'angula i fer balanç d'aquesta primera campanya impulsada pel pescador Juli Carbó.
L'objectiu és posar en valor aquest producte de proximitat que es pesca de forma artesanal i està vinculat amb el territori i que forma part de la pesca sostenible en un entorn com el del Parc Natural del Montgrí, les...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2014/12/17/jornada-gastronomica-pals-descobrir-tastar/702046.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona