Guies de lectura
Image

Jornada gastronòmica a Pals per descobrir i tastar l´Angula del Ter

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

PALS | DDG

Tres restaurants de Pals, el Sol Blanc, Sa Punta i Es Portal participen des del passat 1 de desembre i fins el 21 d'aquest mes en les primeres jornades gastronòmiques de l'Angula del Ter i Rec del Molí de Pals. De fet, la bona acollida inicial assegura la seva continuïtat, segons van explicar ahir els organitzadors en un acte que va servir per explicar com és la pesca artesanal de l'angula i fer balanç d'aquesta primera campanya impulsada pel pescador Juli Carbó.
L'objectiu és posar en valor aquest producte de proximitat que es pesca de forma artesanal i està vinculat amb el territori i que forma part de la pesca sostenible en un entorn com el del Parc Natural del Montgrí, les...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2014/12/17/jornada-gastronomica-pals-descobrir-tastar/702046.html?utm_source=rss