Dossier de premsa

La tòfona, protagonista d'una campanya a Pals

16 de febrer de 2015 | El Punt

Tres restauradors inclouen plats amb el bolet a les cartes fins a finals de març

La tòfona recupera el protagonisme en tres restaurants del Baix Empordà que participen en la segona edició de les jornades sobre aquest bolet que es van iniciar l'any passat. En la campanya gastronòmica participen els xefs de tres restaurants de la zona de Pals: Ivan Lamela, del Sa Punta, Jordi Ribas, del Sol Blanc, i Joan Carles Sánchez d'Es Portal Hotel Gastronòmic. Aquests tres restauradors ja van oferir, recentment, una campanya al voltant de les angules.

Les jornades estan en marxa des de la setmana passada i s'allargaran fins al 31 de març. Cadascun dels tres restauradors oferirà en la carta plats que donen protagonisme a la tòfona. Entre els oferiments hi ha el xip de patata amb boti...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/822952-la-tofona-protagonista-duna-campanya-a-pals.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona