Guies de lectura
Image

Tret de sortida a la XXIII Edició de Pals i la Cuina de l'Arròs

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 01-04-2016 Pàgina 19
Dossier de premsa

Resum:

Uns tastets d'arròs elaborats pels restaurants participants i un mercat temàtic de l'arròs amb demostració d'oficis tradicionals donaran aquest cap de setmana el tret de sortida oficial a la XXIII Promoció Gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs, que durarà fins al 30 d'abril. Durant tot aquest mes, quinze restaurants participants ofereixen un menú que té com a plat principal l'arròs de Pals i l'acompanyen amb vins de Caves Castell de Peralada. A més de l'oferta gastronòmica, també estan previstes diverses activitats com rutes a peu pels arrossars, rutes literàries, un curs de cuina de l'arròs, la ruta de l'arròs amb el Xiulet de Pals o un torneig de golf.

Dades d'interèsDies: de l'1 al 30 ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/953949-tret-de-sortida-a-la-xxiii-edicio-de-pals-i-la-cuina-de-larros.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui