Dossier de premsa

Tret de sortida a la XXIII Edició de Pals i la Cuina de l'Arròs

01 d'abril de 2016 | El Punt

Uns tastets d'arròs elaborats pels restaurants participants i un mercat temàtic de l'arròs amb demostració d'oficis tradicionals donaran aquest cap de setmana el tret de sortida oficial a la XXIII Promoció Gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs, que durarà fins al 30 d'abril. Durant tot aquest mes, quinze restaurants participants ofereixen un menú que té com a plat principal l'arròs de Pals i l'acompanyen amb vins de Caves Castell de Peralada. A més de l'oferta gastronòmica, també estan previstes diverses activitats com rutes a peu pels arrossars, rutes literàries, un curs de cuina de l'arròs, la ruta de l'arròs amb el Xiulet de Pals o un torneig de golf.

Dades d'interèsDies: de l'1 al 30 ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/953949-tret-de-sortida-a-la-xxiii-edicio-de-pals-i-la-cuina-de-larros.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona