Dossier de premsa

Xefs francesos coneixen el peix palamosí

21 d'abril de 2016 | El Punt

Vuit xefs de restaurants parisencs amb una i dues estrelles Michelin van tastar una selecció de productes d'alta gastronomia a Es Portal Hotel Gastronòmic de Pals, com a cloenda d'una visita de treball organitzada per Peixos de Palamós. Al sopar hi van assistir Thomas Boullault, xef del Restaurant L'Arôme (1 estrella Michelin); Amaury Bouhours, sots xef del Restaurant Lasserre (1 estrella Michelin); Frédéric Marquet i Alexandre Léard, xef i sots xef de L'Espadon (2 estrelles Michelin) situat a l'Hotel Ritz Paris; Jérôme Benctel, xef del restaurant Le Gabriel (2 estrelles Michelin), situat a La Réserve Paris Hotel & Spa; Marco Garfagnigni, xef de Le George (2 estrelles Michelin), situat a Fou...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/960068-xefs-francesos-coneixen-el-peix-palamosi.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona