Dossier de premsa

Arròs de Pals

18 de setembre de 2016 | Diari de Girona

MIQUEL MARTÍN

L'arròs a la cassola és un plat complicat encara que no ho sembli (com escriure, que és una activitat que només troben complicada els que s'hi dediquen). El seu èxit depèn de moltes subtileses, per això és tan fràgil i voluble. A casa, l'arròs a la cassola és l'arròs per antonomàsia i la seva preparació esdevé una petita festa. Hi participa una mica tothom: des del que pela i pica la ceba fins al que calcula la quantitat d'arròs segons els comensals, passant, és clar, pel que en domina el sofregit i la cocció.
Perquè la clau d'un bon arròs a la cassola és el sofregit. El punt òptim del sofregit. Si no hi arribes, el plat surt fat, desmaiat, somort. Si et passes, amarga i car...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/opinio/2016/09/18/arros-pals/804768.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona