Dossier de premsa

Regencós i Pals, seus de la II Jornada del Foie

28 de setembre de 2016 | El Punt

En aquesta edició s'incorporen com a novetat els menús del fetge gras

Les II Jornades Gastronòmiques del Foie, que es duran a terme a Pals i Regencós durant tot l'octubre, van ser presentades ahir a Regencós pels restaurants organitzadors: La Calèndula, La Pahissa del Mas Pou, Sa Punta, Sol Blanc i Es Portal Hotel.

Les jornades incorporen com a novetats els menús tancats basats en el fetge gras, diferents proveïdors de foie de les comarques gironines i una proposta de vins de qualitat seleccionats pels establiments, entre l'oferta que posa a disposició de les jornades Gleva Estates. Els xefs responsables d'aquesta iniciativa, Iolanda Bustos, Jordi Vallespí, Ivan Beumala, Jordi Ribas i Joan Carles Sànchez, volen poder oferir un atractiu gastronòmic més per als...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/1007664-regencos-i-pals-seus-de-la-ii-jornada-del-foie.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona