Dossier de premsa

Deu restaurants de Girona participen a les onzenes jornades de l'arròs

17 de juny de 2017 | Diari de Girona

?El col·lectiu Girona Bons Fogons vol promoure l'arròs de Pals entre els restaurants participants ?La campanya es farà del 15 de juny al 15 de juliol

Deu restaurants de l'àrea urbana de Girona participen a l'onzena edició de les jornades de l'arròs que organitza el col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons. Es tracta de la Banyeta; El Celler de Can Roca; EGG gastronomia; El Duc de l'Obac; La Riera; Massana; Occi; Divinum; Umai i Novara Hotels.

La campanya, on els restaurants participants elaboren plats amb l'arròs com a ingredient principal, es fa del 15 de juny al 15 de juliol. En concret, els establiments incorporen plats d'arròs, bàsicament de Pals, a les seves cartes. L'acte de presentació es va fer ahir als Jardíns dels Alemanys, on els presents van poder degustar un plat d'arròs de l'estany de Pals.

El col·lectiu, nascut l'a...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/girona/2017/06/17/deu-restaurants-girona-participen-onzenes/852090.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona