Oriol Servià arrencarà avui des del setzè lloc al Gran Premi de Sao Paulo

(Diari de Girona. ).

SAO PAULO (BRASIL) | DDG

L'objectiu de superar la cinquena posició que Oriol Servià (Newman-Haas) va recollir a Alabama es complica després que el pilot de Pals ahir només aconseguís el setzè lloc de la graella de sortida per a la cursa que se celebrarà avui a Sao Paulo (18.20 hora catalana, Sportmania). El gironí va caure en la primera eliminatòria després de ser vuitè del seu grup amb un millor temps d'1:23.4015, a només quinze centèssimes de Justin Wilson (Dreyer & Reinbold) que amb el seu sisè lloc va marcar el tall. La primera posició de la graella va ser per al guanyador de la prova brasilera l'any passat, Will Power (Penske), amb una cronometrada de 1:21.8958 en la tercer...