Dossier de premsa

Del camp a la cassola

23 de març de 2012 | El Punt

Sempre és un encert anar a menjar un bon arròs a Pals. Però més si es fa aquesta època de l'any, ja que la vila està immersa en la XIX Promoció Gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs, en la qual, durant uns dos mesos, set restaurants de la zona ofereixen un menú basat en l'arròs de Pals a la cassola com a plat principal. El menú també inclou un entrant, postres, aigua, pa, cafès i els vins de les caves Castell de Peralada. La campanya gastronòmica es complementa amb una sèrie d'activitats, entre les quals destaquen la plantada (juny) i la sega (octubre-novembre) de l'arròs, que consisteix en una exhibició, per part dels pagesos més veterans, de com es plantava i segava tradicionalment l'arr...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/518496-del-camp-a-la-cassola.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona