Del camp a la cassola
(El Punt. ).Resum:
Sempre és un encert anar a menjar un bon arròs a Pals. Però més si es fa aquesta època de l'any, ja que la vila està immersa en la XIX Promoció Gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs, en la qual, durant uns dos mesos, set restaurants de la zona ofereixen un menú basat en l'arròs de Pals a la cassola com a plat principal. El menú també inclou un entrant, postres, aigua, pa, cafès i els vins de les caves Castell de Peralada. La campanya gastronòmica es complementa amb una sèrie d'activitats, entre les quals destaquen la plantada (juny) i la sega (octubre-novembre) de l'arròs, que consisteix en una exhibició, per part dels pagesos més veterans, de com es plantava i segava tradicionalment l'arr...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/518496-del-camp-a-la-cassola.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss