Oriol Servià obté un setzè lloc en el seu debut amb Lotus a Florida

(Diari de Girona. ).

SANT PETERSBURG (FLORIDA, EUA) | DDG

Oriol Servià va estrenar-se a l'equip Lotus Dreyer & Reinbold Racing amb el setzè lloc a la prova inaugural de les IndyCar Series al circuit urbà de Sant Petersburg, a Florida. El pilot de Pals, el dissabte havia aconseguit el 23è lloc de la graella per a la cursa d'ahir. Quan es va apagar el semàfor, Servià va iniciar una cursa molt sòlida, sense errors, que li va permetre atrapar una bona setzena posició final. En canvi, la seva companya d'equip, Katherine Legge, no va poder acabar la cursa. A més, Servià va situar-se com el segon classificat amb el nou motor Lotus, només mig minut per darrere d'Alex Tagliani, que va ser 15è.