Concurs Punts de Llibre 2018

1. PARTICIPANTS
Podran prendre part en el concurs totes les persones escolaritzades i empadronades al municipi de Porqueres, a partir dels 6 anys, en les categories següents:

• Categoria A nascuts entre el 2010 i 2012. (dels 6 als 8 anys)
• Categoria B nascuts entre el 2009 i 2006. (dels 9 als 12 anys)
• Categoria C nascuts entre el 2005 i 2002. (dels 13 als 16 anys)
• Categoria D nascuts abans del 2001. (més de 17 anys)

2. TEMA
• Aniversari de la Biblioteca Carles Fontserè
Amb l’objectiu de difondre el 5è aniversari de la biblioteca, entesa la biblioteca com a espai de lectura, de recerca i de trobada.


3. CARACTERÍSTIQUES DELS PUNTS DE LLIBRE
El format del punt de llibre ha de ser de 20 cm x 5 cm, sobre paper o cartolina, il·lustrats a una sola cara i fets amb qualsevol tècnica que en permeti la reproducció impresa (ordinador, pintura, collage, etc.). No s’acceptaran fulls sense retallar.

La biblioteca es reserva el dret d’incloure a la contraportada del punt de llibre informació relativa a la biblioteca com l’horari, els serveis, així com els logotips de les diverses administracions que la gestionen i organismes que hi col·laborin i s'imprimiran per l'ús de la biblioteca.

4. LLOC I TERMINI DE PRESENTACIÓ
Es permetrà la presentació de més d’una obra per participant.

Els punts es presentaran dins d’un sobre tancat, i aniran acompanyats d’un segon sobre amb les dades del concursant a dins: nom, edat, adreça, telèfon, correu electrònic, escola i/o institut, curs i la categoria a la qual es presenta.

Els treballs s’hauran de lliurar a la Biblioteca.

El termini de presentació dels treballs finalitza el 17 de març (dissabte) del 2018 a la 1 del migdia.

5. JURAT
El jurat estarà format pels responsables de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Porqueres i per persones vinculades amb el món de l’art i la cultura que triaran els quatre guanyadors, un per cada categoria. El jurat es reserva el dret de deixar el/s premi/s desert/s.

6. LLIURAMENT DELS PREMIS
El veredicte es farà públic dilluns 23 d’abril durant els actes de la celebració de Sant Jordi, a la Biblioteca.

Es concedirà un únic premi per a cadascuna de les 4 categories. Els premis consistiran en :
- Categoria A i B: Xec regal per valor de 30€ per bescanviar per llibres a la llibreria L'Altell de Banyoles i entrades per espectacle de Festa Major (pendent a concretar).

- Categoria C i D: Xec regal per valor de 40€ per bescanviar per llibres a la llibreria L'Altell de Banyoles i entrades per espectacle de Festa Major (pendent a concretar).

7. EXPOSICIÓ
Tots els punts de llibre presentats a concurs seran exposats a la biblioteca a partir del dia de l’entrega de premis, i fins el mes de juny de 2018.

A partir del dia 1 d’agost de 2018 hi haurà un mes per recollir els punts de llibre que no hagin estats premiats. Els punts de llibre premiats i els no recollits restaran en propietat de la biblioteca, la qual en podrà fer l’ús i difusió que en cregui oportú.

La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases, de manera que se’n podran excloure aquells treballs que no compleixin les condicions establertes.

 

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face