Txell Figueras i Tomi Misser, els primers

(El Punt. ).

Porqueres va ser el marc de la primera cita de l’Open BTT Girona 2019 – Càrniques Celrà, amb gairebé 300 participants de totes les categories. La cursa l’organitzava el Club Ciclista Pla de l’Estany i era una de les novetats al calendari de la prova gironina, els primers líders de la general absoluta dels quals són Txell Figueras (Grupo Adi-Dsnivell BMC) i Tomi Misser (Orbea). La cita de Porqueres es va disputar amb tres circuits, dos per les curses de promoció i un per la dels grans.

Sense rivalsL’ex-campió del món de descens no va tenir rival en la cursa masculina i amb un temps d’1h26:23 va treure quasi tres minuts a Jordi Vila (Biking Point), segon, i quatre i mig a Franciso Javier Díaz...