Dossier de premsa

‘Dilluns a taula' per donar a conèixer cicles

21 d'abril de 2013 | El Punt

L'Aula d'Hostaleria del Ripollès acull la iniciativa Dilluns a taula, per donar a conèixer les instal·lacions i els cicles formatius que s'hi imparteixen als alumnes de quart d'ESO del Ripollès i comarques veïnes. Es tracta d'un projecte conjunt coordinat des de l'Institut Abat Oliba de Ripoll, on s'imparteixen les classes teòriques dels cicles formatius de grau mitjà de cuina i de pastisseria i forn.

j.c.

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/638672-dilluns-a-taula-per-donar-a-coneixer-cicles.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta