Dossier de premsa

A Ripoll pensen nous formats per als embotits

24 d'abril de 2013 | El Punt

Formats trencadors per a les salsitxes, les botifarres, les minihamburgueses, les preparacions amb verdures i per embotir, les carns picades de colors i els diferents tipus de pilotes de carn. Són algunes de les propostes que s'exposaran entre dissabte i dilluns vinent en el marc d'unes jornades d'elaboració de nous productes carnis, que organitza a Ripoll el gremi de carnissers, cansaladers i xarcuters local juntament amb Ripollès Desenvolupament i el Leader Ripollès, Ges Bisaura. Els carnissers i xarcuters ripollesos són conscients que els hàbits de consum han canviat i que han d'innovar dins el sector carni per donar-hi resposta. Creuen que la innovació ha de contribuir a la seva diferenc...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/639727-a-ripoll-pensen-nous-formats-per-als-embotits.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta