Ripoll recupera amb èxit la Copa Gironina de BTT

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

RIPOLL | DDG

Els amants del BTT van gaudir ahir diumenge a Ripoll de l'autèntic ciclisme de muntanya i dels encants naturals del Ripollès amb la Copa Gironina de BTT. Els organitzadors van preparar dos circuits de 30 i 20 quilòmetres molt exigents però atractius. La concentració dels corredors es va fer des de la plaça del Monestir i va ser presidida per l'alcalde Jordi Monell.
La prova va ser molt disputada. Els 325 bikers van quedar sorpresos pel recorregut i, tot i la distància i trobar-nos a les acaballes de la temporada, la Copa Gironina continua sent un referent on tothom té cabuda.
Els guanyadors van ser: volta llarga, Roger Argelaguer (Bicis Esteve) seguit per Umbert Almenara (Es...