Dossier de premsa

Campanya per promocionar la carn de xai al Ripollès

23 de febrer de 2014 | El Punt

Tindrà una durada de dos mesos i hi participaran 46 restaurants

Si hi ha una carn que podria ser l'emblema gastronòmic del Ripollès és, sens dubte, la del xai. Per això, la comarca, amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament i l'Aula d'Hostaleria, ha apostat per donar-li una empenta definitiva amb la campanya del xai i el cabrit que ha començat aquests dies. Fins ara, ja es feia, però només durava 10 dies; en canvi, ara, durarà dos mesos, fins al 21 d'abril, i dels 32 restaurants que hi van participar el 2013, s'ha passat a 46.

La campanya també s'ha avançat en el calendari (l'any passat era entre els mesos de maig i juny), segons els organitzadors perquè ara és l'època en què més abunda la carn de xai. L'únic requisit que es demana per ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/719149-campanya-per-promocionar-la-carn-de-xai-al-ripolles.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta