Guies de lectura
Image

Campanya per promocionar la carn de xai al Ripollès

(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 23-02-2014 Pàgina 18
Dossier de premsa

Resum:

Si hi ha una carn que podria ser l'emblema gastronòmic del Ripollès és, sens dubte, la del xai. Per això, la comarca, amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament i l'Aula d'Hostaleria, ha apostat per donar-li una empenta definitiva amb la campanya del xai i el cabrit que ha començat aquests dies. Fins ara, ja es feia, però només durava 10 dies; en canvi, ara, durarà dos mesos, fins al 21 d'abril, i dels 32 restaurants que hi van participar el 2013, s'ha passat a 46.

La campanya també s'ha avançat en el calendari (l'any passat era entre els mesos de maig i juny), segons els organitzadors perquè ara és l'època en què més abunda la carn de xai. L'únic requisit que es demana per ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/719149-campanya-per-promocionar-la-carn-de-xai-al-ripolles.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss