Dossier de premsa

El Ripollès s'alia per promocionar la carn de poltre de pastura

16 de maig de 2014 | El Punt

Es pot degustar en 23 restaurants de la comarca en el marc d'unes jornades gastronòmiques. Els criadors faran un estudi per promoure aquesta carn

Amb l'objectiu de fer comarca, el Ripollès s'ha unit per promocionar la carn de poltre. Des d'aquesta setmana i fins al 25 de maig es portarà a terme la temporada gastronòmica d'aquesta carn en un total de 23 restaurants: 13 de la vall de Camprodon, 5 de la vall de Ribes i 5 del Baix Ripollès. Fins ara només es feia a la vall de Camprodon. D'altra banda, es va fer una jornada tècnica sobre el poltre de muntanya del Pirineu català a Sant Pau de Segúries per explicar tot el cicle del poltre a carnissers i restauradors d'arreu: del prat al plat.

Aquesta temporada fa vuit edicions que l'organitza l'associació Cuines de la Vall de Camprodon, i aquest any s'ha fet extensiva a tota la comarca gràc...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/741905-el-ripolles-salia-per-promocionar-la-carn-de-poltre-de-pastura.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta