El Camprodon, amb la mel a la boca

(El Punt. ).

SANTS1 (2)

CAMPRODON3 (0)

El Camprodon es va quedar a un sol gol d'assolir l'ascens a la primera catalana pel valor doble dels gols marcats fora de casa. El Sants, tot i la derrota, va fer bo el resultat que va obtenir en el partit d'anada (2-0) per assolir l'ascens en una categoria que va perdre fa tot just una temporada.

Les coses es van posar molt de cara quan un autogol de Sala va eixamplar l'avantatge dels barcelonins en l'eliminatòria. No obstant això, el Camprodon va reaccionar ben aviat, amb dos gols en tan sols tres minuts, obra de Miki (9') i Eric (11'). Poc abans del descans, els locals es van quedar amb un home menys per l'expulsió de Navarro.