Guies de lectura
Image

El Ripollès enceta la temporada de la carn de vedella

(El Punt. ).
Dossier de premsa

Resum:

El Ripollès té bona vedella i, per demostrar-ho, tretze restaurants de la comarca han organitzat la temporada gastronòmica de la carn d'aquest animal perquè tothom en pugui tastar. L'esdeveniment ha començat aquesta setmana i s'allargarà fins al 27 de juliol. Amb aquesta campanya, també es volen promocionar les marques de qualitat de vedella sorgides al Ripollès.

Una jornada tècnica, dilluns, va servir per donar el tret de sortida a la temporada. Hi van participar mig centenar de persones: alumnes de diversos cursos del Consorci Ripollès Desenvolupament, carnissers, ramaders, productors i també restauradors. La jornada va tenir una primera part més pràctica al mas Les Coromines de Campdevàn...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/758824-el-ripolles-enceta-la-temporada-de-la-carn-de-vedella.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss