Dossier de premsa

El Ripollès enceta la temporada de la carn de vedella

08 de juliol de 2014 | El Punt

Un total de tretze restaurants participen en aquesta campanya gastronòmica. S'ha iniciat amb unes jornades

El Ripollès té bona vedella i, per demostrar-ho, tretze restaurants de la comarca han organitzat la temporada gastronòmica de la carn d'aquest animal perquè tothom en pugui tastar. L'esdeveniment ha començat aquesta setmana i s'allargarà fins al 27 de juliol. Amb aquesta campanya, també es volen promocionar les marques de qualitat de vedella sorgides al Ripollès.

Una jornada tècnica, dilluns, va servir per donar el tret de sortida a la temporada. Hi van participar mig centenar de persones: alumnes de diversos cursos del Consorci Ripollès Desenvolupament, carnissers, ramaders, productors i també restauradors. La jornada va tenir una primera part més pràctica al mas Les Coromines de Campdevàn...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/758824-el-ripolles-enceta-la-temporada-de-la-carn-de-vedella.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta