Dossier de premsa

Amatriciana solidària des de Ripoll

07 de setembre de 2016 | Diari de Girona

El restaurant Testamatta dóna 2 euros a les víctimes del sisme d'Itàlia per cada plat de pasta amb salsa

RIPOLL | JORDI REMOLINS

Rostillonets de porc, salsa de tomàquet, un petit toc de pebrot picant i formatge d'ovella serveixen a Josep Ferrer per preparar la salsa amatriciana que utilitza alrestaurant Testamatta de Ripoll. No és la més venuda, però durant les darreres setmanes ha experimentat un corrent d'empatia en aquest establiment especialitzat en cuina italiana.

El terratrèmolde 6,2 graus Richter que va patir la localitat d'Amatrice, d'on és originària la salsa, va motivar Ferrer per adherir-se a la iniciativa «que més de 700 restaurants italians van engegar», explica.

Cada plat que el Testamatta serveix condimentat amb amatriciana té un sobrecost d'un euro per al client. Aquest...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2016/09/07/amatriciana-solidaria-des-ripoll/802784.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta