Guies de lectura
Image

Amatriciana solidària des de Ripoll

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

RIPOLL | JORDI REMOLINS

Rostillonets de porc, salsa de tomàquet, un petit toc de pebrot picant i formatge d'ovella serveixen a Josep Ferrer per preparar la salsa amatriciana que utilitza alrestaurant Testamatta de Ripoll. No és la més venuda, però durant les darreres setmanes ha experimentat un corrent d'empatia en aquest establiment especialitzat en cuina italiana.

El terratrèmolde 6,2 graus Richter que va patir la localitat d'Amatrice, d'on és originària la salsa, va motivar Ferrer per adherir-se a la iniciativa «que més de 700 restaurants italians van engegar», explica.

Cada plat que el Testamatta serveix condimentat amb amatriciana té un sobrecost d'un euro per al client. Aquest...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2016/09/07/amatriciana-solidaria-des-ripoll/802784.html?utm_source=rss