Dossier de premsa

Els veïns de Ripoll dissenyen el nou parc de la zona de la Devesa del Pla

05 d'octubre de 2016 | El Punt

És un gran espai lliure que inclou una part del pla especial de la Preparació Tèxtil i l'actual jardí botànic pirinenc. Volen que sigui un espai de lleure i verd

El nou espai públic del Pla de Ripoll ha de ser un parc d'oci i lleure que faci de punt de trobada intergeneracional, amb preferència per al públic familiar i infantil, un espai natural amb predomini del verd i on es pugui passejar i fer esport i salut. Aquestes són les preferències de 252 veïns consultats en el marc d'un procés participatiu que ha tingut la fórmula del debat en família. Les opcions més votades acumulen entre el 59% i el 22% dels vots. El nom amb més suports ha estat el de parc del Pla, amb un 38% dels vots; seguit del parc de la Devesa del Pla, amb un 15%, i, finalment, el parc del Ter i del Freser, amb un 4,4%. Les opcions amb menys adhesions són la d'utilitzar l'espai per...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/1009675-els-veins-de-ripoll-dissenyen-el-nou-parc-de-la-zona-de-la-devesa-del-pla.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta