De Tregurà a Torroella
(El Punt. ).Resum:
La carnisseria Salís de Torroella de Montgrí ha tancat. Molts són els negocis que obren i tanquen, amb més o menys fortuna. Però quan un establiment arriba als 90 anys d'activitat, ha ajudat a bastir el relat d'una part de la vida d'una població. Aquest és el cas d'aquest establiment, després de tres generacions. Posem-hi noms i cognoms. Els pioners: Francesc Salís Coll i Lluïsa Radresa Sabrià; tot seguit, Martí Salís Radresa i Lola Saló Pascal, i finalment Xavier Salís Saló i Maribel Pallarès Santafé.
Aquest establiment especialitzat en carn de vedella i xai de ramaders de proximitat, s'havia fet també un prestigi sobretot amb embotits artesans: botifarra blanca, botifarra negra i pernil. ...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/1023311-de-tregura-a-torroella.html?cca=1&piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui