Dossier de premsa

La plaça Capranica de Ripoll guanya espai i presenta un disseny millorat

03 de gener de 2017 | Diari de Girona

Ha multiplicat per dos la seva superfície

La plaça Capranica de Ripoll ha multiplicat per dos la seva superfície, després de la urbanització que s'hi ha realitzat durant les darreres setmanes. Aquest emplaçament del Barri Vell estava degradat d'ençà que s'havia aterrat un edifici en ruïna del carrer Sant Jaume, i que era utilitzat com a aparcament de vehicles.

En l'obra s'ha utilitzat un model de sòl diferent de la resta del barri vell. Es tracta de peces a semblança de les que s'utilitzen als països del nord d'Europa, per tal d'evitar el trencament de panotsque es produeixen a la resta del centre de Ripoll. La circulació constant de vehicles malgrat l'adaptació per a vianants que s'hi va realitzar ja fa anys, juntament amb les...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2017/01/03/placa-capranica-ripoll-guanya-espai/821969.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta