Els catalans a Madrid dominen la cursa de Ripoll

(El Punt. ).

“M’he trobat molt bé de cames” diu Gerard Bofill, el ciclista banyolí que corre a l’equip de la Fundación Alberto Contador i que va ser el protagonista del quart Trofeu Vila de Ripoll, la cita inaugural de la Copa Catalana que va guanyar el seu company d’equip a l’esprint, el vallesà Juanjo Rosal.

“M’he escapat al primer port i he anat durant bona part de la cursa al davant. Al final l’alegria és doble perquè en Juanjo s’ha imposat a la general i jo a la de la muntanya” hi afegeix Bofill en declaracions al lloc web del seu equip. Bofill va entrar en el grup de nou corredors que arribaven en primer lloc, el vencedor dels quals va ser Juanjo Rosal (Alberto Contador CDC); que ja havia guanyat ...