Dossier de premsa

Productes locals a l'escola

15 de gener de 2011 | El Punt

La vedella de Pirinat i la carn de poltre del Ripollès, la llonganisseta de l'Associació de Carnissers i Xarcuters de Ripoll i els iogurts de Cal Lladré són els primers productes ripollesos que l'Amipa de l'escola Maragall de Ripoll introdueix als menús escolars. L'entitat aposta per productes de qualitat, per fer pedagogia i per ajudar econòmicament les empreses ripolleses.

J.C.

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/357027-productes-locals-a-lescola.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesSocietat&utm_source=rss&utm_medium=mesSocietat&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta