Mentalitat empresarial per al futur ramader del Ripollès
(El Punt. ).Resum:
La qualitat i la fama dels productes ramaders del Ripollès està més que contrastada. L'abundància i la qualitat de les pastures permeten obtenir, bàsicament, una carn de vedella i de xai de primeríssima qualitat. Si bé aquest és un fet assumit pels productors de la zona, sí que han fallat enormement els mecanismes per donar-se a conèixer aprofitant la marca i d'obrir, en conseqüència, nous mercats més enllà de la comarca.
En els darrers anys ha irromput en l'activitat ramadera gent jove, molt sovint amb coneixements tècnics o estudis superiors i coneixedors de les noves tecnologies, que han capgirat de forma notable la manera tradicional de fer dels ramaders de la comarca. Tot i així, encar...
Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/11-mediambient/401436-mentalitat-empresarial-per-al-futur-ramader-del-ripolles.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesTerritori&utm_source=rss&utm_medium=mesTerritori&utm_campaign=rss