Dossier de premsa

Mentalitat empresarial per al futur ramader del Ripollès

25 d'abril de 2011 | El Punt

En els darrers anys ha irromput en l'activitat ramadera gent jove, amb coneixements tècnics o estudis superiors i coneixedors de les noves tecnologies, que han capgirat la manera tradicional

La qualitat i la fama dels productes ramaders del Ripollès està més que contrastada. L'abundància i la qualitat de les pastures permeten obtenir, bàsicament, una carn de vedella i de xai de primeríssima qualitat. Si bé aquest és un fet assumit pels productors de la zona, sí que han fallat enormement els mecanismes per donar-se a conèixer aprofitant la marca i d'obrir, en conseqüència, nous mercats més enllà de la comarca.

En els darrers anys ha irromput en l'activitat ramadera gent jove, molt sovint amb coneixements tècnics o estudis superiors i coneixedors de les noves tecnologies, que han capgirat de forma notable la manera tradicional de fer dels ramaders de la comarca. Tot i així, encar...

Font de l'article:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/11-mediambient/401436-mentalitat-empresarial-per-al-futur-ramader-del-ripolles.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesTerritori&utm_source=rss&utm_medium=mesTerritori&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta