Segueix-nos amb els RSS

RSS són les sigles de Really Simple Syndication, un format XML per sindicar o compartir continguts a la web. S’utilitza per difondre informació actualitzada a usuaris que s’han subscrit a la font de contingut. És un pas molt important en la interconnexió de la informació i els seu accés per part dels usuaris. El format permet distribuir continguts mitjançant uns programes dissenyats per llegir aquests continguts, anomenats agregadors o lectors de RSS. Com per exemple My Yahoo!, Google Reader o Netvibes. També es pot utilitzar el navegador per veure els continguts RSS. Les darreres versions dels principals navegadors permeten llegir els RSS sense necessitat de programes addicionals.

Des de la nostre biblioteca volem fer us d'aquest sistema per permetre que en tot moment estigueu totalment actualitzats respecte a les informacions que oferim a la nostra pagina web.

Serveis RSS que actualment s'ofereixen:

Notícies Agenda d'activitats Activitats Dossier de premsa Informació local La biblioteca als mitjans Guies » Temàtiques Guies » Novetats
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Insta