Presentació

La Biblioteca Municipal de Riudellots de la Selva es va crear l‘any 1991 en considerar que era un servei necessari per als habitants de la població. Al llarg de l‘any 2006 la Biblioteca va celebrar el XV aniversari i per aquest motiu hi va haver una votació popular per tal d‘escollir un nom per a la Biblioteca. El dia 21 de juliol de 2006 es va descobrir la placa amb el nom: Biblioteca Municipal Anna Nadal i Serra.

La Biblioteca Municipal de Riudellots forma part de la Xarxa de Telecentres de Catalunya des de l'estiu de 2003. És un espai polivalent que el mes de setembre de 2008 es va ubicar a la primera planta de la Casa de Cultura. Compta amb una superfície de 80 m², 12 punts de lectura i 6 ordinadors, a més de 9.000 documents per a adults, 1.000 per a infants i més de 400 pel·lícules, juntament amb diferents diaris i revistes.

A la Biblioteca Anna Nadal i Serra entenem que la nostra missió ha de ser facilitar a tots els ciutadans, sense excepció, l’accés lliure i sense límits al coneixement, al pensament, a la cultura i a la informació, per tal de satisfer les seves necessitats informatives, formatives i d’oci. Entenem també que la biblioteca ha de contribuir a la formació dels ciutadans, afavorir-los la presa de decisions i el seu desenvolupament personal i creatiu.

Amb aquest objectiu la Biblioteca té la voluntat d’adquirir fons i materials destinats a tot tipus d’usuari, així com organitzar activitats de tota mena per tal de satisfer les seves necessitats i interessos: exposicions, hores del conte, tallers de màgia, clubs de lectura, sopars literaris, tallers d’escriptura creativa, xerrades, presentacions de llibres, i moltes més activitats.

Veniu a visitar-nos i gaudiu de la lectura, llegiu el diari o la revista que us agradi, demaneu-nos llibres que us agraden o recomaneu-los, participeu de les activitats o proposeu-ne de noves.

La Biblioteca és cultura, és informació, és oci, és un espai d’aprenentatge, d’enriquiment personal, de trobada i de promoció de la lectura, un espai d’igualtat d’oportunitats per a tothom. Us hi esperem.

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta