Kabouri recull la tercera victòria de la temporada a Riudellots

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

RIUDELLOTS DE LA SELVA | DDG

Hamid Kabouri va ratificar la seva candidatura al títol del Circuit Gironí de Cros després d'obtenir a Riudellots de la Selva la tercera victòria de la temporada. El lloretenc, que va abandonar a Girona, va rescabalar-se dominant a Salt, Ventalló i, ahir, a Riudellots, una prova que va reunir prop de mig miler d'atletes. Kabouri va sortir al màxim acompanyat d'Artur Roig (Salt), però en la segona volta només el júnior Jonatan Romeo (Barça) va poder seguir el seu ritme, qui va apuntar-se la victòria de la seva categoria a tretze segons de Kabouri. Salvador Ciurana (Lloret-la Selva) i Roig van completar el podi sènior. En categoria femenina, Bàrbara Ramón (Catalun...