Dossier de premsa

Imperia Foie Gras mira cap al mercat sud-americà

15 de febrer de 2014 | Diari de Girona

L'empresa de Riudellots vol consolidar la gamma de patés i mousses de foie dirigida a supermercats

RIUDELLOTS DE LA SELVA | XAVIER PI / ACN

L'empresa gironina Progust SL, que comercialitza la marca Imperia Foie Gras, potenciarà les exportacions aquest 2014 obrint nous mercats a l'Amèrica del Sud. Actualment, la firma ven el 20% de la producció a l'exterior i ja té presència en països del continent americà com ara Guatemala, Xile i Mèxic. Amb seu a Riudellots, ocupa 26 treballadors i el 2013 va facturar 2,4 milionsd'euros.
L'empresa processa anualment 80 tones de foie i 150.000 animals (ànecs i oques). El 70% d'aquests procedeixen de granges franceses i els restants, d'explotacions de Catalunya i l'Aragó. A l'hora d'elaborar el foie, utilitzen sobretot una varietat d'ànec híbrid, conegu...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/economia/2014/02/15/imperia-foie-gras-mira-cap/656614.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta