Dossier de premsa

Riudellots explica i ensenya els beneficis de cuinar amb llegums

14 de setembre de 2014 | Diari de Girona

RIUDELLOTS DE LA SELVA | DDG

El nutricionista i cuiner Marc Batallé ahir va realitzar una xerrada i una demostració dedicada als plats frescos cuinats amb llegums. L'acte va tenir lloc en el marc de la celebració del Mercat Ecològic de Riudellots de la Selva. Aquest mercat pretén oferir als veïns i visitants del municipi productes ecològics i de proximitat, amb certificació CCPAE, i verificats per la Fundació Emys, entitat encarregada de la gestió i organització del mercat.
El mercat ecològic és una iniciativa conjunta dels municipis de Riudellots de la Selva i Caldes de Malavella, que alternen la celebració cada dissabte. A Riudellots el mercat tindrà lloc cada segon i quart dissabte de ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2014/09/14/riudellots-explica-ensenya-beneficis-cuinar/687477.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta