Dossier de premsa

L´arròs amb galta de porc, gran novetat del Fiporc de Riudellots

18 de febrer de 2016 | Diari de Girona

La tercera edició de la fira se celebrarà del 19 al 21 de febrer i comptarà amb tasts i xerrades al voltant del porc

RIUDELLOTS DE LA SELVA | R. A.

L'arròs amb galta de porc serà una de les grans novetats gastronòmiques de la tercera edició del Fiporc de Riudellots de la Selva, una mostra temàtica i exclusiva dedicada al porc i als productes que se'n deriven, que enguany se celebrarà del 19 al 21 de febrer.

La fira, que va ser presentada ahir al Mercat de Lleó de Girona, comptarà amb quatre zones d'activitats: la de demostracions sobre el procés de matança del porc i l'elaboració d'embotits; la dedicada als establiments locals; la zona de la brasa -que s'ampliarà-, on es faran diferents tasts i degustacions; i l'espai de tallers infantils. A més, en aquesta edició i com a novetat, hi participaran dif...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2016/02/18/larros-galta-porc-gran-novetat/768224.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Face
Twit
Insta