Guies de lectura
Image

Els esmorzars de forquilla, una de les gran novetats del Fiporc de Riudellots de la Selva

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

La incorporació d´esmorzars de forquilla o d´un mercat del rebost d´hivern seran algunes de les grans novetats de la quarta edició del Fiporc [http://www.diaridegirona.cat/tags/fiporc.html] de Riudellots de la Selva, que enguany se celebrarà del 18 al 19 de febrer i que serà inaugurada pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat,Josep Rull.

La fira, que ha estat presentada aquest matí al Mercat de Lleó de Girona, disposarà d´una àrea gastronòmica ampliada amb nous expositors on es podrà degustar el popular arròs amb galta de porc, però també nous plats com porc a l´espasa o aranya de porc a la brasa.

A més, durant tot el cap de setmana es realitzaran tallers, demost...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2017/02/16/esmorzars-forquilla-gran-novetats-del/829816.html?utm_source=rss