Guies de lectura
Image

Els esmorzars de forquilla i el mercat de rebost d'hivern, grans novetats de la nova edició del Fiporc de Riudellots

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

La incorporació d'esmorzars de forquilla o d'un mercat de rebost d'hivern amb melmelades i conserves, seran algunes de les grans novetats de la quarta edició del Fiporc de Riudellots de la Selva [http://www.diaridegirona.cat/tags/fiporc.html]. Aquesta fira temàtica i exclusiva dedicada al porc i als productes que se'n deriven se celebrarà aquest cap de setmana i serà inaugurada pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull.

La fira, que va ser presentada ahir al matí al Mercat de Lleó de Girona,ampliarà la seva àrea gastronòmica de tast amb nous expositors, on es podrà degustar el popular arròs amb galta de porc, greixons, pizzes de carn de perol o embotits d...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/selva/2017/02/17/esmorzars-forquilla-mercat-rebost-dhivern/829910.html?utm_source=rss